OM BYABLOMMAN

Jag heter Lotta Witt och tog över ByaBlomman i mars 2023. 


Innan jag utbildade mig till florist arbetade jag i många år inom LSS. Att varje människa ska bli sedd, hörd och inkluderad ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Jag välkomnar regelbundet underbara människor från Daglig verksamhet att arbeta hos oss i butiken. 

ByaBlomman har funnits i olika konstellationer här på torget i över 20 år och när jag fick möjligheten att ta över butiken kändes det helrätt. Vi har varje dag en härlig blandning av stammisar och nya kunder. Här finns alltid tid för småprat och vi älskar det vi gör!

BLOMMOR

Blommor är vår passion!
Från snittkylen hjälper vi dig att sätta ihop just din magiska bukett. Ibland har vi också färdigbundna utanför butiken. Vid säsong hittar du blommor att plantera ut eller ha i kruka inomhus. Vi skapar personliga buketter eller arrangemang till bröllop, dop och andra högtider - helt efter dina önskemål och förutsättningar.

INREDNING & PRESENTER

Utöver blommor i alla dess former, har vi även ett fantastiskt utbud av inredningsdetaljer och presentartiklar. Vi håller oss uppdaterade på de senaste trenderna och handplockar just de produkter som passar i vår mysiga butik. 


Du hittar bland annat ljusstakar, fat, prydnadsfigurer, tvålar, textilier, servetter och säsongsinredning. Några av märkena du hittar här är Ernst, Deluxe Home Art, Dbkd och Marrakech.

VARMT VÄLKOMNA IN